Recensies

Wij doen onze uiterste best om u optimaal te ondersteunen bij aankoop en verkoop van uw woning. Overdag, 's avonds en in het weekend. Velen zijn u al voor geweest en hebben de voordelen van onze zelfstandige makelaars ervaren. Lees hier hun ervaringen.

Onderstaande recensies zijn o.a. afkomstig van:

Sorteer op
  • Rozeboomlaan 19 te Bovenkarspel

    Goede begeleiding van begin tot het eind

    Goede begeleiding van begin tot het eind, doet wat hij beloofd. Kortom, gehele proces als prima ervaren!

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

  • Zuider Kadijk 58 te Enkhuizen

    Lekker nuchter en met een bak aan ervaring

    Na een prettige kennismaking, hebben wij Han van Wijk uitgekozen om ons te begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning en als verkopend makelaar van onze huidige woning. Duidelijk, direct, eerlijk, no-nonsense, lekker nuchter en met een bak aan ervaring, was hij voor ons de juiste keuze. Hij heeft onze aankoop perfect begeleid: kritisch gekeken of dit huis voldeed aan onze eisen, een goede ...

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

  • De Bouw 130 te Bovenkarspel

    Samengevat, de verkoop was een fijne ervaring.

    De makelaar Han van Wijk heeft een zeer persoonlijke aanpak. Dat voelde meteen goed. Het hele proces en de bij elke stap horende documenten werden helder en in alle rust uitgelegd. De communicatie per telefoon en in een speciaal voor het huis aangemaakte Whatsapp groep was uitstekend. Samengevat, de verkoop was een fijne ervaring.

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

  • Westerstraat 31 te Enkhuizen

    Zeer tevreden over onze makelaar. Door zijn deskundigheid en groot enthousiasme is ons bijzondere ‘niet doorsnee’ huis verkocht aan echte liefhebbers.

    Zeer tevreden over onze makelaar. Door zijn deskundigheid en groot enthousiasme is ons bijzondere ‘niet doorsnee’ huis verkocht aan echte liefhebbers. Tijdens de verkoopperiode zijn we altijd goed geïnformeerd over de bezichtigingen en de voortgang. Vooral het persoonlijke contact hebben we zeer gewaardeerd.

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

  • Albers Weer 11 te Assendelft

    It was a kind of Magic!!

    “Het contact met de makelaar verliep uitstekend. Hij was scherp, zat er bovenop en had alles top geregeld. It was a kind of Magic!!”

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

  • Keizerskroonweg 7 te Bovenkarspel

    Voor een goede prijs verkocht

    Heel goed en een gezellige man en ook de rest van het personeel prima zeer tevreden, huis voor een goede prijs verkocht we zijn zeer tevreden.

    Lees verder

    Makelaar: Han van Wijk

Naar boven